Allé med träd i Skåne

Digitalt styrelsemöte

Coronakrisen och virusspridningen av Covid19 påverkar oss alla på ett eller annat sätt. Just nu kan vi inte göra som vi brukar utan tvingas att anpassa oss. Funktionsrätt Skåne hade den 16 april 2020 det första digitala styrelsemötet någonsin.

“Jag var oerhört skeptisk med detta var kanonbra!” 

Information om tillvägagångssätt i det digitala programmet Zoom skickades ut till styrelsen och personalen på Funktionsrätt Skånes erbjöd teknisk support, vilket skapade trygghet inför mötet. Delar av styrelsen var skeptiskt inställda till den digitala mötesformen till en början. Trots det genomfördes mötet med entusiasm! Dagordningen följdes och handuppräcknings funktionen möjliggjorde att alla som ville fick ordet. Mötet avslutades med positiv inställning till digitala möten och Funktionsrätt Skånes styrelse kom överens om att fortsätta att ha digitala möten framöver. Nya saker är läskiga att testa men om vi hjälper varandra så känns det lättare!

“Det är tur man kan ändra sig, för detta gick jättebra!”

Skärmdump av datorskärm. Funktionsrätt Skånes styrelsemedlemmar och kanslipersonal syns i små rutor över hela bilden. Glada miner!

 

Ta hand om varandra, 

Funktionsrätt Skåne

Dela detta inlägg på: