Skogsstig på hösten.

Pilotgrupp – Bossfight

I måndags den 28 oktober träffades deltagare i Funktionsrätt Skånes medlemsorganisationer för att få information om den kommande pilotgruppen i projektet Bossfight. Under kvällen presenterade Thomas, Funktionsrätt Skåne bakgrunden till projektets uppkomst, Stefan, Begripsam förklarade hur Bossfight som metod används och Thilia, Funktionsrätt Skåne presenterade samarbetet med Skånes Universitetssjukhus, SUS och det parallella projektet som SUS driver i relation projekt Bossfight.

Nästa steg i projektet är att tillsätta en pilotgrupp med 5 – 7 deltagare från Funktionsrätt Skånes medlemsorganisationer. Pilotgruppen ska under november utbildas i arbetet med att synliggöra Bossfight – motkrafter på offentliga miljöer. Därefter, i början av 2020 ska pilotgruppen utföra fältbesök och leta Bossfights på mottagningar och avdelningar inom SUS.

Deltagare från Funktionsrätt Skåne, en man och en kvinna. Mannen till vänster lyssnar intresserat på presentationen och kvinnan intill antecknar.Thilia informerar om projekt BossfightStefan Johansson, Begripsam, visar på tavlan en illustration av motkrafter - Bossfights.

Dela detta inlägg på: