Funktionsrätt Skåne är en idéburen samarbetsorganisation för Skånes funktionshinderrörelse.

Första fysiska årsmöte på 2 år

Torsdagen 28 april höll vi vårt första fysiska årsmöte på 2 år. Det blev en härlig uppslutning med ca 50 deltagande från 20 medlemsorganisationer. Mötet började med lite mingel och fika på Scandic Triangeln i centrala Malmö. Därefter samlades vi i en stor sal med teknisk utrustning såsom hörslinga och mikrofon. Både skriv- och teckenspråkstolkar var på plats. Vi hade även med oss en digital deltagare via Zoom. Allt fungerade utmärkt!

  • Valberedningen föreslog Stefan Johansson från Begripsam AB som mötesordförande.
  • Amelie Hedberg från Ehlers-Danlos Skåne valdes in som ersättare i styrelsen.
  • Jeanette Fridh från FUB Skåne valdes in som ersättare i styrelsen.

Vi välkomnar både Amelie och Jeanette med öppna armar! Samtidigt vill vi tacka Carin Nilsson och Linda Andersson för deras tid i styrelsen och deras insatser under denna tid. Vi önskar dem båda stort lycka till!

Uppdaterade stadgar publiceras på hemsidan inom kort.

 

En del av deltagarna från årsmötet 2022

 

 

Facebook
LinkedIn
Email

Du kanske även vill läsa om:

Nu har du möjlighet att tycka till om de nya Öresundstågen. Skånetrafiken kommer i höst handla upp nya Öresundståg. Innan de bestämmer hur de nya tågen ska se ut vill de höra vad som är viktigt för tågresenärer med funktionsnedsättning. 
Den 30 augusti träffades ett stort antal representanter för Funktionsrätt Skånes medlemsföreningar för ett dialogmöte i Höllviken.
Syftet med projektet var att utveckla en möjlighet att bekräfta digitala köp med hjälp av teknik för ansiktsigenkänning. Projektet använde kollektivtrafiken som exempel men tekniken ska kunna användas på flera områden.
Thomas P Larsson, Funktionsrätt Skåne, inledningstalade vid ett seminarium som genomfördes av MultiHelix Think Tank.
Funktionsrätt Skåne
Skip to content